Létezik valamilyen természetes ajakdúsító praktika?
Én nem használnék irritáló dolgot az ajkaimon.
Csökkentettem a koffein bevitelt, növeltem a napi !víz! mennyiséget(csak vízet iszom egész nap, semmi üdítő), ajakápolót használok egész nap, reggel megtisztítom az ajkaimat és máris nagyobbak lettek -picit- az ajkaim, mint azelőtt voltak.
Vannak ajak duzzasztó szájfények, amik szintén irritálják az ajkat, szóval én nem használnám őket. A derma-roller is duzzasztja egy kicsit, úgy hallottam(egy henger teli tűkkel, bár azt én otthon nem használnám) meg van csomó ajak pumpáló vákumos cucc is pl Candy Lipz meg a többi...De ott óvatosan kell hozzá szoktatni az ajkadat a szívő erőhöz...Bár megnövelte az ajkamat, sokáig ott maradt a nyoma alatta, szóval előre bekészíteném a sminket. De ha nagyon elszánt vagy, gondolom vannak agresszívabb módszerek is...(NE lény nagyon elszánt!)
Sok szerencsét, és csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!