Létezik ez? Hol mér valósan a digitális mérleg?
Figyelt kérdés
Persze,tudom..a szőnyegen nem,hanem kemény felületen.
Egy ideje 60 kg vagyok,2 napja méredzkedtem,mindig ugyanazon a helyen,a szobában a kemény fa padlón.
Kíváncsiságból most arrébb tettem 1 méterrel és 4kgal többet mutat.
Kint a konyha kövön szintén 60kg ahogy a szobában bent a fa padlón.
Csak kíváncsiságból kérdezem..létezhet ,hogy azon a részen lejt a padló vagy ilyesmi,vagy más helyeken mér rosszul..
Eddig sosem mutatott ennyit semelyik helységben sem.
Akkor most az az eredeti súlyom vagy amit máskor is mutat a 60 kg?
2018. jan. 17. 07:37
1/3 anonim válasza:
Szerinted mi burkoltunk ott? Honnan tudjuk?
2/3 anonim válasza:
Megfigyeltem hogy az ilyen mérleg hajlik is a nagy tömeg alatt. Tehát nem csak a benne lévő nyúlásmérő szenved alakváltozást. És a hajlás mértéke függ attól is hogy a négy talpának tapadása mennyire engedi azt hogy a talpainak távolsága növekedjen behajlása közben. Ha jól tapad a padlón akkor kevésbé hajlik meg a mérleg mert nem tárul szét a talpazata. Szóval laboratóriumi mérlegnek ne tekintsd.
3/3 anonim válasza:
Nálunk még furcsább, ha leteszem és ráállok, mutat mondjuk 71.6 kilót de ha leszállok, várok kb 5 másodpercet (nem mozdítom el) már csak 70.4-et mutat, 2. mérésre mindig 1-1.2 kilóval kevesebbet mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!