Van valami módszer a női "bajusz" eltűntetésére? Ha igen mi? Van valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Le borotválni nem szeretném, mert állítólag akkor megerősödik. Van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?
16L
2018. jan. 8. 17:31
1/6 anonim válasza:
Nem erősödik, csak a mostani kopott része helyett is az eredeti vastagsága lesz. Van bajusz gyanta. Ha csak nem vastag fekete szőrről van szó, a borotva is működik.
2/6 anonim válasza:
Én gyantázom kb 3 hetente, ilyen kész, arcra való gyanta csíkkal. Nem kellemes, de kibírható.
3/6 anonim válasza:
Én meg borotválom. Nem vettem észre hogy erősödne.
4/6 anonim válasza:
En epilalom a teljes arcom. Het 2-szer,mert kino es undorito! 12 evig szedtem sajnos foggatlot es ezt (is) okozta. Egy eletre megbantam,h szedtem. Akkor minden szep volt,amig szedtem.
N
5/6 anonim válasza:
NE, ismétlem NE!!! borotváld. Nem lehet tudni, hogy nálad milyen hatása lenne, attól tényleg meg tudnak erősödni a szőrszálak, és az arcod is kipattoghat. A gyantazas nekem speciel fáj és utána sokáig piros is. Viszont lehet kapni arcra és bikinivonalra való szőrtelenítő krémet. Felviszed a bajuszra, vársz vele 5-6 percet, a mellékelt gumicsík segítségével lehúzod. Utána arcot mosol, illetve én bepantennel szoktam bekenni, néhány perc múlva már nem is piros. 2-3 hétig semmi dolgod nincs vele.
6/6 anonim válasza:
A szőrtelenítő krém és a borotva pontosan ugyanaz a mechanizmus a szőrnek. Ha szőrtelenítő krémezel, le is borotválhatod, tökmindegy. De ha ezt nem hiszed el, kérdezz meg egy profi kozmetikust.
Gyantázhatsz, vagy ha nem olyan erős, akkor hidrogénperoxid, vagy szőkítőpor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!