Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok mi vonz egy lányban?

Srácok mi vonz egy lányban?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni ,hogyha ha tetszik egy lány miért tetszik?És ha tetszik akkor megmonjátok neki,ha igen akkor hogy?Ha ő nem viszonozza az érzést/eket akkor mit csináltok?
2010. jún. 4. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, én ugyan lány vagyok, de ha meg tudod mondani, hogy valaki miért tetszik, vagy, hogy valakit miért szeretsz, akkor nem tetszik és nem szereted igazán... :)
2010. jún. 4. 12:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Boccs,de ez elég hülye kérdés.Minden lány más miatt tetszik a fiúknak.Minden csaj másért szép.Nem vagyunk egyformák.Ja egy biztos,hogy egy lánynak a fiúknak a kisugárzása tetszik.Meg még ügye más is,de az mindenkinél más:DIgaz lány vagyok,de ezt tudom.

15/L

2010. jún. 4. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
*lányon/lányban...bocsi,de nem tudom,hogy fogalmazzam meg:S
2010. jún. 4. 14:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat.Azt szerettem volna ha azt írjátok le ,hogy mi az ami tetszik egy lány+"ban"Pl:kedves,okos,tüelmes,gondoskodó és mi tetszik egy lány+"on" Pl:álatlában hósszú haj ,fekete haj,kék szem magasság ilyenekreb gondoltam ,hogy álatlában neketek milyen lányok tetszenek.Pl a báttyám csak olyan lánnyokkal beszél akinek hosszú fekete haja van.Ez van:) És nem kell rögtön lehülyézni a kérdést mikor neked kong bent a fejed ,hogy ilyen alapvető kérdéset nem tudsz megérteni az utolsó válaszoló volt a legnormálisabb.
2010. jún. 6. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok.Bocsi tényleg egy kicsit félreértelmeztem a kérdést.Na szóval a fiúknak általában,amikor 12-18 év között vannak a vagány mondhatnám azt is fiús csajok jönnek be.Vagyis az én környezetemben így van,de lehet,hogy csak én látom így.
2010. jún. 8. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Igazad van tényleg ez van.Csak én nem akarok olyan lenni amit nem szeretnék.Pl:nagykoromban nem akarok cigizni,alkoholt inni kábitószerezni,semmit ami ártalmas lenne rám és a környezetemre.:)
2010. jún. 9. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugi én sem fogok semmi ilyesmit csinálni.És hidd el mind a ketten megfogjuk találni a társunkat csak nyitotnak kell lennünk.
2010. jún. 9. 15:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is.Köszönöm az eddig írt válaszokat.
2010. jún. 10. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!