Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha benne maradt a...

Mit tegyek, ha benne maradt a riasztó a ruhámban? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ajándékba kaptam karácsonyra egy két részes pizsomát, ami egy riasztóval van összefogatva. A problémám csak az, hogy ez olyan riasztó, amit speciális mágnessel lehet csak eltávolítani, és nekem nincs ilyen mágnesen. Üzletbe nem tudom visszavinni, nem tudom hol lett véve, ajándékba kaptam, blokkja nem hiszem, hogy megvan.

Mi ilyenkor a teendő?

2018. jan. 2. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

#1: Elmondod a problémát az illetőnek, akitől kaptad, bemész a megadott boltba és a pénztárban eltávolítják neked.

#2: Bemész random boltba, elmondod a problémád, és hátha leveszik.

2018. jan. 2. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugta nélkül nem hiszem hogy levennék a boltban ahonnan van és főleg nem vennék le egy idegen boltba. Hisz akár lopott is lehet szerintük. Kérd meg azt akitől kaptad hogy keresse meg a blokkot vagy legalább mondja meg hogy honnan van.
2018. jan. 2. 11:20
 3/5 Metionin ***** válasza:
Én 2x is jártam így, blokkal visszavittem és levették. Szólj annak akitől kaptad, hátha megvan a blokkja.
2018. jan. 2. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jártam igy. Manuszt vettunk egyutt anyával karacsonyra nekem,szenteste amikor megkaptam, akkor lattuk csak meg a lopasgatloval van osszefogva... Mergemben, hogy nem igaz hogy nem tudom használni az unnepek alatt, szetfeszegettem,szerencsem volt,mert lejott :)

De volt ilyen akkor is mikor ajandekba vettem egy babatakarot.. mazlim volt, hogy a kocsiban megmutattam a ferjemnek es meglattam, hogy ott maradt benne a csipogo,igy visszamentem. Ciki lett volna, igy odaadni..

Probald meg elkerni a blokkot, es visszmenni. Bar nalunk sem volt mar meg addigra a blokk..

2018. jan. 2. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer lefeszegettünk egyet, ami szintén véletlenül maradt rajta (nem is értem hogyan, mert nem csipogott). Elég kínlódós volt, és az anyagon is nyoma maradt, úgyhogy ezt csak végső megoldásként ajánlom.
2018. jan. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!