Mit tegyek, ha benne maradt a riasztó a ruhámban? (Többi lent)
Ajándékba kaptam karácsonyra egy két részes pizsomát, ami egy riasztóval van összefogatva. A problémám csak az, hogy ez olyan riasztó, amit speciális mágnessel lehet csak eltávolítani, és nekem nincs ilyen mágnesen. Üzletbe nem tudom visszavinni, nem tudom hol lett véve, ajándékba kaptam, blokkja nem hiszem, hogy megvan.
Mi ilyenkor a teendő?
#1: Elmondod a problémát az illetőnek, akitől kaptad, bemész a megadott boltba és a pénztárban eltávolítják neked.
#2: Bemész random boltba, elmondod a problémád, és hátha leveszik.
Jártam igy. Manuszt vettunk egyutt anyával karacsonyra nekem,szenteste amikor megkaptam, akkor lattuk csak meg a lopasgatloval van osszefogva... Mergemben, hogy nem igaz hogy nem tudom használni az unnepek alatt, szetfeszegettem,szerencsem volt,mert lejott :)
De volt ilyen akkor is mikor ajandekba vettem egy babatakarot.. mazlim volt, hogy a kocsiban megmutattam a ferjemnek es meglattam, hogy ott maradt benne a csipogo,igy visszamentem. Ciki lett volna, igy odaadni..
Probald meg elkerni a blokkot, es visszmenni. Bar nalunk sem volt mar meg addigra a blokk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!