Lányok! Lányként kérdezem, nektek hogy tetszik a modell lányok alakja? Irigykedtek rájuk?
En a Victoria’s secret modellekre kicsit irigy vagyok. :)
Az alkatom nekem is ilyen, inkabb a feszesseguk tetszik, es az, enyhen izmosak. Tudom, hogy ok se igy szulettek, es en is elerhetnem ezt az alakot, de annyira lusta vagyok es imadom az edessegeket. :(
Nem igazán. Max,hogy magasak.
Én elég sportos vagyok,és emiatt izmosabb is. Magamnak tetszem a baratimnak sem volt bajuk velem. Nem szeretnék soványabb lenni.
Meg fogtok kövezni, de nekem igen, tetszik az alakjuk, és bánom, hogy sosem lehetek olyan vékony.
Próbáltam lefogyni szép vékonyra koplalással, és persze tornával. Le is sikerült, és akkor sem voltam olyan szép vékony, mint a modellek. A minimum 49 kg volt a 167 cm-es testmagasságomhoz. Minden csontom kiállt, meg ha nem volt párnázott a szék, leülni is fájt, mert a medencecsontom nyomta a bőröm. Mivel körte alkat vagyok, a melleim is eltűntek (amik amúgy is kicsik). A combomon is alig volt zsír, de olyan 57 cm volt a minimum körméret, amit el tudtam érni. Volt a combjaim között egy kis rés, de igazi thigh gap-em soha sem volt (mindig is összeértek). A közérzetem is rettenetes volt. Folyton rossz kedvű voltam, és nehezemre esett folyamatosan ébren lenni a tanórákon.
Most átlagos alkatom van. Így se vagyok szép, de legalább nem vagyok olyan, mint a mosott kula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!