Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek milyen az ideális...

Fiúk nektek milyen az ideális lány?

Figyelt kérdés

2017. dec. 27. 22:48
 1/6 anonim válasza:
100%
A legfontosabb szempont, hogy legyen intelligens. Ne legyen az, hogy nagyon alapvető dolgokat nem tud, amit már egyre többen nem tudnak a mai fiatalok körében. A másik nagyon fontos, hogy ne hidegszívű, teljesen antiszociális legyen. Nem kell, hogy el akarjon járni mindenhova, de ne is gyűlöljön alapból szinte mindenkit. Ezek után jön csak a külső, persze nem hátrány, ha szép. Azt viszont nagyon utálom, amikor agyon sminkelik magukat, mert hogy milyen szépek lesznek tőle, mikor a natúr szépségük sokkal többet ér. Nem azt mondom, hogy egyáltalán ne sminkeljen, de amikor felrakja a szinte fekete rúzst, órákon át vasalja a haját, felrakja a szemére az undorító lila színt, ami egyáltalán nem passzol, irreálisan nagyra kihúzza a szemöldökét... na ezek nekem a halálom. Na meg ne öltözködjön úgy, mint egy utcalány. Legyen stílusa, ne másokat majmoljon. 16/F
2017. dec. 27. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Aranyos.
2017. dec. 27. 23:36
 3/6 anonim válasza:
Kedves, törődő, megértő, nem minden válasza az hogy "ja értem" hanem lehet vele értelmesen komunikálni, legyen nyitott és szókimondó mer kissé idegesítő ha valami baja van de nem szól semmit, ne csak én keresem az ő társaságát hanem ő is az enyémet. És legyen egyedi, ne próbálon folyton másokra hasonlítani.
2017. dec. 28. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
csinos, okos, fiatal, egészséges, fitt, termékeny, magyar, szépen beszél, magaméhoz hasonló célok és értékrend.
2017. dec. 28. 23:29
 5/6 cserematyi válasza:

(Úgy gindolom magamról, hogy igen extrém izlésem van lányok terén)

Az én ideálom,(mint már előttem is írták) legyen inteligens. Ha ez megvan, akkor legyen meg az a képessége, hogy folyamatossan ki tudja elégíteni a férfi vadászösztönét, ezáltal fplyamatossan fentartja a férfi érdeklődését. (Belsőre nálam így kezdődik és úgy gondolom, hogy a férfi nevel asszonyt a nőből, tahát hiába talál a férfi egy családszerető, edes kedves, főznitudó lányt, ha ő maga nem segíti ezekben.)

Külsőre amit nagyon fontosnak tartok, az az ápoltság, szép szemek feltétlen használata, hogy ne csak nézzen, hanem olvasni lehessen belőle, és a hosszú egészséges haj, ami már önmagában gondoskódásra utal. Nem vagyok az a fajta aki bukik a nagy mellekre, mert családalapítás után 2-3szorosára is megnőhet, és az már nem lesz túl vonzó (szerintem). Egy vékony derékkal és egy széles csípővel mindig meg lehet bolondítani. A hosszú lábakról nem is beszélve.

2018. jan. 4. 09:33
 6/6 anonim válasza:
Alapvető inteligenciája meglegyen, ne a külső hanem a belső értékeket szeresse, legyen kedves és szersse a pc játékokat, de ez mondjuk már nem annyira fontos
2018. febr. 11. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!