Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy férfinek jó lenne ez a cipő?

Egy férfinek jó lenne ez a cipő?

Figyelt kérdés

Ezt a bokacsizmát néztem ki: [link]

Rólam azt kell tudni, hogy szeretem ezeket a kissé nőies stílust cipőkben.

Gondoltam még egy magasabb szárú csizmára is: [link]

Egy barátom javasolta hogy vegyek egy bőr magasabb szárú csizmát, mert ő minden télen (még most is) azt hord és azt állítja hogy ez nagyon jó télre.

Ezek közül valamelyik jó lenne egy férfi számára?

Ha esetleg valaki tud egy jobbat akkor azt légyszi írja meg.

2017. dec. 13. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Az első, a bokacsizma, van férfiben is. Tele van most minden ezzel a fazonnal. Tök felesleges lenne nőit venni.

A második nőies nagyon. De biztosan találsz férfi csizmát, ha nem is ugyanilyet.

2017. dec. 13. 15:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, értem. kkor szerinted az már túl nőies lenne.
2017. dec. 13. 16:02
 3/9 A kérdező kommentje:

És esetleg ez: [link]

Azért ez annyira nem néz ki SZERINTEM nőiesen, bár tudom hogy férfiba sajnos ilyet nem nagyon lehet találni.

2017. dec. 13. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezek még mindig első ránézésre is látszódnak, hogy női csizmák.
2017. dec. 13. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Az első még talán elmegy férfinak, de a másik kettő nagyon nőies. Most rápillantottam az ecipo-re, egy rakat jó férfi bokacsizma van, finomabb vonalakkal is...
2017. dec. 13. 17:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van. Akkor valamit tudtok javasolni vagy estleg egy sima lovaglócsizmád nézzek meg??
2017. dec. 13. 18:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Pl egy ilyen lovaglócsizma? [link]
2017. dec. 13. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy kopasz gumicsizma. Télre alkalmatlan.
2017. dec. 13. 21:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Tomi Hilfiger elég nőies darabokat csinál. A Bugatti is készít finomabb vonalú férfi bokacsizmákat. Ezeket nézegesd. Megfizethetőek és jók. Esetleg még Clarks.
2017. dec. 13. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!