Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Arany ferfi nyaklanc?

Arany ferfi nyaklanc?

Figyelt kérdés
Szeretnek venni 100.000 forint koruli arany nyaklancot magamnak. Elso korben erdekelne ,hogy a noket taszitja esetleg vonza vagy senleges velemenyt valt ki beloluk? Terneszetesen nem ez a nagyszemmu hanem egy szolidabb. Masodik korben pedog honnan eri meg venni? Jofogason , boltban , zaciba , esetleg kulfoldon?
2017. dec. 11. 09:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik ferfiakon foleg,de ugy altalaban sem az arany szin ekszerben. Oreges/ ciganyos. Ezek mellett azt sugallja (szamomra) hogy ,,nezd nekem erre telik”.

Egy ezust vagy feher arany sokkal elegansabb, fiatalosabb.

De ez csak az en velemenyem, azt csinalsz amit akarsz.

L

2017. dec. 11. 10:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Kb csukott szemmel lehet tudni minden vásárlási szándéknál, legyen az ékszer, óra vagy éppen ruha, hogy taszítani fogja az embereket. Ilyen emberekkel van tele az oldal, tisztelet a kivételnek. Mi cigányos egy aranyláncon? Egy szép lánc mindig mutatós, értékállónak mondható. 10-12 gramos elég szerintem.
2018. febr. 24. 18:28
 3/3 anonim válasza:
Az ezüst nagyon szegényes nem javaslom,ha van egy vastagabb arany láncod akkor felfigyelnek rád, nem olyan vastag nekem egy 35g láncom van senki se szólt ki érte,megjegyezném hogy egy csöppet sem divatos a fehér arany olyan mintha szia ezüst lenne.C
2018. júl. 29. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!