Felemás a szemöldököm, mivel javithatom?
Sziasztok!
Férfi vagyok, nem vagyok meleg, csak csupán zavar, és nagyon feltűnő nekem, hogy az egyik lejjeb van.
Tehát, az lenne a kérdésem, hogy mivel lehet javitani?
Látom félreértitek
Nincs annyira dús a szemöldököm, de kiszedegetéssel tovább rondítaná a szemöldökömet, mert vékonyabb lesz :D
És az hogy működik?
Szemöldök felső részén levágja egy kis bőrt és úgy feljebb helyezik?
Nehogy plasztikaztass uristen.....
Menj kozmetikushoz, tudja jol, mit kell az ilyennel kezdeni. Ne legyel mar ilyen bena, szerinted hany ilyen esettel talalkoznak nap mint nap?
Amelyik szemoldok lejjebb van,annak az aljabol szed ki szalakat igy egy vonalba kerul a ketto. Ha szukseges a masik szemoldok tetejen fest egy kicsit, hogy sotetebbnek hassanak a szalak, es olyan lesz, mint az eredeti. Ne egy nagy festek pacat kepzelj el. A szalakat egyesevel festik be, a borodon semmi nyoma nem marad. Nem kell megijedni.
Mellesleg nekem se egyforma, de megtudom oldani magamnak. Es nem mentseg, hogy lany vagyok, en szemoldokcsipesszel a kezemben szulettem.
*En se szemoldokcsipesszel....
Bocsi.
Mert ne tudna belole sokat szedni egyszerre? :D
Nehogy mar 20 szorszalaert 3 idopontot kelljen kernie.
:D
Jaj istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!