Valaki esetleg valami?
19/f. Rakok képeket hogy jobban meg értsetek.
Kérdés: van valaki hasonló helyzetben vagy ismer valakit aki hasonló? Ki mit tett?
Szóval röviden a lényeg hogy Az arcszőrzetem eleinte “ivesen” kezdett nőni. Tudjatok a fultol egészen a szamig ívben fut. Aztán el kezdett az ív felett nőni. Tehat már lassan mondhatni hogy a szemem alatt. Persze ott nem fog de közel van hozzá. Néztem másoknak az arcát (férfi) és van akinek hasonlóan mint nekem a szem és az “ív” között is nő de nem ilyen erősen illetve nem is ilyen “magasra” nyúlik. Kiváncsi vagyok mert 19 vagyok és kb 2 éve kezdett nőni az arcszőröm úgy hogy azt gondolom még elég “friss” szóval nőni fog még
Előre is köszönöm a válaszokat. Egyenként nincs tervben és nem is lesz elmenni lézeres kezelésre vagy valami hülyeséget venni
A kérdés mégegyszer hogy van-e valakinek ilyen arcazorzete?
Linkek a képhez. Az a bizonyos ív amiről beszéltem remelem aki olvasta értette ha nem akkor valószínű vagyis remelem hogy a kép alapján meg érti.
Meg boven serdulsz, lesznek meg meglepetesek. :D
Nagyon nem tudsz vele mit csinalni.
Javasolnek neked egy Barber Shop-ot, biztos hallottal mar ilyenrol, utobbi idoben nagyon felkapott lett. De jol vegzik a munkajukat, mar amelyik!!
Menj el, kerd meg oket, hogy a folos szalakat gyantazzak le. Ne borotvaljak!!mert meg erosebben fog vissza noni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!