Mi a véleményetek az ilyen típusú "szemüvegekről"? (link)
Figyelt kérdés
Ezek mire valók?Hol lehet őket kapni?Mikor lehet
felvenni?Egyáltalán lehet látni benne?xD Sokmindenkin láttam ilyet : )
Köszönöm
2010. jún. 1. 11:20
1/9 anonim válasza:
Nagyon tré.Szerintem nem jó semmire csak divat.Nézz szét H&M-ben,ott általában vannak ilyen furcsaságok.
2/9 anonim válasza:
Ezek az évgilágon semmire nem jók, semmire sem valók, fogalmam sincs hol lehet kapni, annyit tudok, hogy ez a legújabb divat. És úgy tudom, nehéz benne látni (hosszútávon árt a szemnek). Vagy is egy videó a neten, amiben Rihanna felvonul a fotósok elé egy ilyen szemüvegben és olyan szinten nem lát benne semmit, hogy a testőrei támogatták a sétálásban. :D
3/9 anonim válasza:
Azt hiszem New Yorkerben lehet kapni!! Szerintem nagyon jópofák, bulikban szoktam látni, egyszer fel is próbáltam, és lehet benne látni!!
Hogy mire való? Poén..:)
4/9 anonim válasza:
szerintem hülyeség olyan emberek veszik fel akik másképp nem tudnak kitűnni a tömegből :s
5/9 anonim válasza:
buliba nagyon jók sokfelé lehet kapni próbáldmeg plázákban:D
6/9 anonim válasza:
az égvilágon semmi értelme,és még csak nem is szép!A divatkövetők feltűnési viszketegségnek hozták divatba,hogy trendi legyen aki hordja,és feltűnő is!Én rühellem az ilyesmit.. :S még csak nem is poénos!akkor vegyenm fel rugós-szemes szemüveget,ami olyan,mintha a szemgolyói egy rugón lógnának!Ennél még az is poénosabb!lol..
7/9 anonim válasza:
szia ezt partykban hordják mert menő :D
Ázsia centerben lehet kapni 1500 ft.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
Értem..: D
Am. nem azért kérdeztem mert kéne...én is hülyeségnek tartom...Bár nem mondok semmit,hisz még fel sem próbáltam ;-)
Köszi mindenkinek. : D
2010. jún. 2. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!