Van valami módszer arra, hogy a köröm színét véglegesen befolyásolják?
Az a helyzet hogy eléggè érdekes a dolog, egy 20 éves egyetemista srác vagyok és genetikából adódóan a körmöm szinte teljesen fehér. Apámon kívül mèg senkit nem láttam aki hasonló cipőben járt volna, és ahogy növök, egyre több embert ismerek meg, kezd eléggé kínossá válni hogy megkérdezik páran: "Csak nem fested a körmöd?" Így akármennyire is próbálom nem figyelembe venni, valaki mindig észreveszi, és egy idő után már-már úgy érzem hogy máshogy kezelnek miatta.. Nem tartom magam egy introvertált típsunak, de ez eléggé elvesz az önbizalmamból. Külső szemlèlőként nekem is furcsa lenne szerintem.
A kérdés az, hogy lehetséges lenne egy olyan tipikus rózsaszínes "körömszínt" véglegesen felvinni rá, de lehetőleg úgy hogy ne látszódjon hogy az egy utólag felvitt réteg, tehát ne csillogjon meg ne nézzen ki úgy mintha festve lenne. Vagy esetleg valami más módszerrel? Nagyon hülyèn érzem magam hogy ezt itt kell megkérdeznem, meg maga a helyzet is furcsa, de hátha tud valaki segíteni.
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!