Fiúk, nektek bejön a fehér haj egy nőn?
Figyelt kérdés
nem is teljesen fehér, de világos szőke és elég hideg tónusú. nem festett.2017. nov. 18. 02:36
1/5 anonim válasza:
És milyen frizurád van hozzá?
Nem minden hajformához tudom elképzelni a platina szőkét. De van, ami nagyon bejön. Mondjuk nekem nem a haj az első, amit megnézek egy nőn, hanem a tekintet, majd az alkat és az önmagára való igényesség. A haj csak sokadik. De egy platina szőkét azért megnézek, mert szembetűnő.
2/5 anonim válasza:
A tiniknek jól állnak a színes hajak, de egy huszonéves nő már túlkoros az ilyenhez :)
3/5 A kérdező kommentje:
hat, 16 vagyok :D
2017. nov. 18. 10:44
4/5 anonim válasza:
nekem is majdnem fehér, világosszőke hajam van és tapasztalatból mondom, a fiúk bolondulnak érte :) de persze, ez is amolyan ízlések és pofonok-dolog, van aki szőkét szereti, van aki a barnát.. :)
5/5 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb fiú/férfi nevében mondhatom, hogy igen.
Ha nem is tetszik akkor is meg fogunk nézni mert elég feltűnő :D
Én például a világos barnákért bolondulok, de mindenki maga választja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!