Szerintetek nőknél/lányoknál mennyi az a szőrmennyiség a karon ami elfogadható vagy még vonzó is lehet?
Mert azért valljuk be vannak nem gyengén szőrös karú nők
akik tényleg férfiakat megszégyenítő szőrrel vannak megáldva! És én ezt érdekesnek találom nem mondom, hogy nagyon gáz bár ma már a karok szőrtelenítése eléggé divat lett a nőknél, de valljuk be van akinek tényleg jól áll ha van rajta egy kis szőr! :) Ad egy érettebb felnőttesebb kisugárzást! Én ezt szexinek találom persze elfogadható mennyiségben! Ti nők mennyire vagytok bevállalósak?
Meg mernétek villantani így magatokat vagy szégyellitek?
Képek szőrös karú lányokról!
Te erre gerjedsz? Beteges.
Amúgy nekem sajnos több szőröm van, mint a tesómnak. Képzelheted. 16 éves korom óta epilálom, mert nagyon csúnya. Néha kimarad, akkor nagyon szégyenlem, mert szerintem igénytelen. Bár más nem nagyon foglalkozik vele.
Szerintem nagyon igénytelen hatást kelt. Főleg, hogy más panpog, hogy ilyen divatos vagyok, szépség videókat csinál, a kezén meg hatalmas szőr van.
Ha lett volna pénzem előbb epilátorra, hamarabb elkezdem, mert a borotvával borzalmas.
Én igénytelenebbnek tartom, mint akinek a lába szőrös.
Persze, hogy csak szőke pihés, azt én sem bántanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!