Ki a szebb Karin Dragos vagy Inez Dragos?
Hogy Karin mű lenne? 😂 Ezen felröhögtem!
Kevesen mondhatják el magukról, hogy smink nélkül is kb. ugyanolyan szépek, mint anélkül, és Karin pont ebbe a kategóriába tartozik,
Teljesen olyan az arcberendezése, mint egy Barbie babának, és a haja is gyönyörű dús, egészséges, és még a színe is természetes.
Nagyon kedves, szerény lány, és nem az a tipikus szponzoráció-orientált felvágós vlogger csaj.
Tetszik, hogy ténylegesen olyan színeket hord, amik jól állnak neki: szereti a pasztellszíneket, a fehéret.
Inezzel személyiségre nincs semmi bajom, bár róla lényegesen kevesebbet tudunk.Viszont a szemöldökének színén/formáján kicsit lágyíthatna, mert ez még a karakteresnél is több.
hát, mind a kettő rettentően csúnya... :Đ
most komolyan, Karinnak akkora orra van, és még a fejforája is érdekes, a kalács képével, úgy néz ki mint egy nővé operált férfi, és napokon keresztül ebben a hitben éltem. :$ A szeme természetellenesen világít, szemöldöke, bőrszínét olyan árnyalatúvá festi, hogy még én csodálkozom a legjobban, hogy tarthatjátok természetesen szépnek... Műpics@, sajnálom :$ Az az Inez Dragosnak is vámpírszerűen világítanak a szemgolyói
Inkább egy Anne hathaway
Jennifer Lawrence, vanessa hudgens akik igazán természetesen néznek ki! Még Anna Kendriknek is meg van az a bája..
Kérlek lányok, ne egy ilyen nőt nézzetek ti természetes szépségnek... Nagyon mű a szemöldöke:(
Euuuww... :$
De ha választani kéne, Inez.De tr jó ég... mind a kettőnek olyan b@@@@ott nagy orra van :$
Élőbe hogy lattam most őket
Inez szebb de karin jobban megcsinalja magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!