Túl keveset költök magamra?
Csak azért kérdem, hogy összehasonlíthassam az enyémmel.
Ruhát általában évente kétszer veszek nagyobb összegben, egyszer télre, egyszer nyárra.
Miután minden megvan télre, elkezdek félretenni egy adott összeget, hogy nyárig összejöjjön annyi, amiből majd a nyári ruhákat veszem, és fordítva. Soron kívül csak olyankor, ha elszakad vagy sürgősen kell.
Most télre van van 5 pulcsim, 5 farmerem, kb 10 pólóm.
Arcápolókat úgy fél évente veszek, átlagban olyan 6000Ft-ért. Sminket keveset használok, fél évente egy szempillaspirál meg egy korrektor, évente egy BB krém.
Hajápolás 2 havonta egy sampon (300-1500Ft között), 4-5 havonta pakolás, hővédő, olaj (kb 3000Ft egyben).
Fodrászhoz nem járok, magam vágom a hajam, ha néha szükség van rá (fokozatos).
24n
Hm...
Tusfurdo havonta 1200 Ft
Sampon 2 havonta 900 Ft
Hajpakolas, balzsam, hajszaritas utani evente 11,000 Ft
Hovedo fel evente 3000 Ft
Hamvasito 3 havonta 600 Ft
Hajolaj 3-4 havonta 1500 Ft
Szaraz sampon 2 havonta 500 Ft
Szempillaspiral 3-4 havonta 2000 Ft
Szemoldok ceruza 4-5 havonta 1200 Ft
Arcradir felevente 1200 Ft
Micellasviz 4 havonta 1600 Ft
Arc tonik 3 -4 havonta 500 Ft
Ruhat utoljara multhonapban vettem 1500 Ft egy polo
Jovohonapban tobbet kell koltenem ruhara, mert kabaton kivul semmi teli cuccom nincs.
a tusfurdo, az arc/sminklemoso es a sampon nalam ugyanaz - sampon loreal havi 700ft
hajpakolas, balzsam, hamvasito stb .. ilyet nem hasznalok
kerastase hajvegapolo olaj amt hasznalok szaritas utan, ami egy alom 100ml 10e forint de ajandekba kaptam .1 evre eleg es csodat tesz a hajjal.
sminkeket szinten ajandekba kapom kiveve az alapozo ami 4e ft 2 eve vettem es meg mindig van belole jo sok
szepillaspiralt, ceruzat nem hasznalok helyette muszempilla 3e ft 1-1.5 honapig birja es meseszep
fodraszhoz, kozmetikushoz nem jarok, szolariumba jarnek de sajnalom ra a penzt szerintem az lenne a legdragabb es legegeszsegtelenebb amit tehetnek...
kihagytam hogy ruhat se vasarolok, van ami van, ezeket gimis idoimben szereztem be es tokeletes allapotban vannak
autora koltok en viszont
a biztositas havi 5e
a benzin koltsegem havi 20-30e
a szervizdij havi szinten 10-20e
de ez nekem a szorakozas, kikapcsolas, illetve mindent nagyon megkonnyit
Ebben a korban nem is kell sokkal több. Azért félévente elmennék a helyedben fodrász-kozmetikushoz. Az ápoltság nálam:
- háromhavonta fodrász (vágás, melír), amúgy csak mosom, szárítom
- félévente (tavasz-ősz) kozmetikus. Használok nappali arckrémet, időnként arcradír, pakolás
- naponta zuhanyzás, néha fürdés fürdősóval. Kéz,-és testápoló szükség szerint, inkább télen kell. Szükség szerint szemöldök szedés, szőrtelenítés (gyanta, epilátor otthon), sarok ápolás (reszelés, sarokápoló krém)
- a körmeimet magam vágom hetente (már nagyon profi vagyok :-), a lábamon szoktam lakkozni, a kezemen nem szeretem
De én majdnem kétszer annyi idős vagyok, mint te :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!