Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a testalkatról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. máj. 30. 18:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
nagyon kövér (90-100 kg lehet) szerintem
2010. máj. 30. 21:01
 22/27 anonim ***** válasza:
Olyan gyönyörű arca van, kár hogy így ilyen a teste, nem csúnya, csak éppen nem illik össze a fejével.
2010. máj. 30. 23:35
 23/27 anonim ***** válasza:
Fúj. Bálna. Pedig az arca tényleg szép.
2010. máj. 31. 13:43
 24/27 A kérdező kommentje:

23.35: mert a molett lányok nem lehetnek szépek? :)

Egyébként mennyire reális ez a 90-100 kg amit mondtatok, hogy ennyi lehet?

2010. máj. 31. 14:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Dehogynem, de akkor az arcuk is olyan kicsit pufi, ami telt alakjukhoz jól megy.Ha ilyen gyönyörű arcom lenne, biztos, szépen lefogynék hogy a testem is arányos legyen az arcommal.
2010. máj. 31. 21:26
 26/27 anonim ***** válasza:

Nagyon kövér..igénytelenség tetőfoka ha az ember nem tesz ez ellen. És az izületei,a szive és az érrendszere is biztos örül egy "kis súlyfeleslegnek" .. szerintem akarjon mindenki normális testalkatú ,feszes és izmos (nem anorexiás..de 100 kilosnak sme jobb lenni mint anorexiásnak,és nem is kevésbé veszélyes) lenni,na az szép és lehet vele 100 évet is élni a 65-70 helyett..

ne akarja bemagyarázni magának (kedves kérdező?) ,hogy lehetsz szép igy,ne fogadd el ezt mert NEM EGÉSZSÉGES a képen látható hölgy testúlya.

Ha a kérdező nem azért érdeklődik,mert haosnlo a testalkata,akkor neki nem szól:) de igenis le lehet fogyni (én is le tudtam,pedig nem vagyok semmiféle professzor,testépitő,stb) ,és nem a kifogásokat kell keresni (én igy érzem magam jól,igy is lehet szép egy nő,csinosabb mitn az anorexia),mert ezzel cska magának hazudik mindenki.. aki jól érzi magát a bőrében annak nicns szüksége rá,hogy ezt hangoztassa.

egyszóval: kövér,a kövérség pedig nem szép,nem egészséges.

2010. jún. 2. 14:25
 27/27 anonim ***** válasza:

sztem szép

de fogyhatna pár kilót.

2010. jún. 2. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!