Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gyerekes, de hol és mennyiért...

Gyerekes, de hol és mennyiért kapok gurulós cipőt?

Figyelt kérdés
Szóval 17 éves lány vagyok és nem érdekel ha kiröhögnek meg ha gyerekes de meghalok egy olyan cipőért. Tudjátok aminek a sarkában van egy kerék. Csak neten nézegettem és újonnan 20-30 e forint egy ilyen és nem találok felnőtt méretben pedig nekem sajna 40-es lábam van. Jófogáson lenne 1-2 elég olcsón de neten akkor is rizikós cipőt vennem mert nem kicsi a lábam és ha nem jó akkor kidobtam az árát. Kisváros van mellettünk szóval nem tudom találnék e valahol de plázákban vagy valahol ha messzebb mennék érte hol keressem? Meg olyan ciki ezt kérdezgetni a boltban. Hogy kérdezzem meg? Az se érdekel ha eredetileg férfi cipő lenne. Valami ötlet? :(
2017. nov. 2. 00:05
 1/5 anonim válasza:
9%

A pontos magyar és angol nyelvű megnevezésére keresgess még!

Szóval akkor ez nem elterjedt, kevest csinálnak belőle, pontosan ezért drágább és egyébként minek?

Ha csak a sarkában van görgő akkor bizonyára csak lejtőn lehet vele hatékonyan (le)gurulni.

Jajj szegény, nehogy megártson a kényelem!

2017. nov. 2. 02:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer ismerősömnek olyat vettünk ajándékba, hogy a kerek nem a cipőben volt hanem rá kellett csatolni. Szerintem az egy olcsóbb megoldás, és ha cipőt nem találsz a méretedben akkor esetleg ezt még meg tudnád próbálni. Amúgy interneten nem próbáltál rendelni?
2017. nov. 2. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Én annak idején simán Hervis-ben vettem pár ezer forintért.
2017. nov. 2. 08:39
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 még nem kicsit félek hogy nem lesz jó de szerintem az marad ha nem találok. #3 köszönöm
2017. nov. 2. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tök jó. Igaz én még csak gyerekeken láttam, kis unihúgomnak is van, de nagyon szereti. Nyugodtan vegyél a neten, ha nem jó a méret vissza lehet küldeni, cserélik.
2017. nov. 2. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!