Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfiak, mit gondoltok,...

Férfiak, mit gondoltok, mennyit költ magára egy átlagos nő?

Figyelt kérdés

Nem a minden percben tip-top kategória, hanem az átlagosan csinos

Mondjuk egy ilyen nő:

http [link]

[link]

Tudom, hogy egyénenként eltérhet, de átlagban

(a párom pl nagyon nem volt képben, ezért is érdekel mások véleménye)

2017. okt. 30. 21:08
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Havi átlagra gondoltam
2017. okt. 30. 21:29
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahogy olvasgatom itt az összegeket most baromi igénytelennek érzem magam... :'D

(Egy kis segítség... a legtöbb sminkcucc hónapokig kibírja mielőtt elfogy, ahogy ruhát sem veszünk minden hónapban.. :) )

2017. okt. 30. 21:30
 13/38 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. Viszont következő hónapban kell vegyek csizmát és kabátot, sajnos semmim sincs már a korábbi évekről, a kettő együtt máris 40 ezer, szóval össze tud jönni sajnos azért
2017. okt. 30. 21:32
 14/38 anonim ***** válasza:
67%

Túl nagyok az igényeid. Minek költesz annyit egy kabátra és csizmára?

10 ezerből simán kijön egy csizma és 12-13 ezerből meg egy kabát...jéé.. és ez csak 22-23 ezer forint!

2017. okt. 30. 21:33
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva én csak edzésre szoktam költeni valamennyit. Ruhákat nem kell vegyek minden hónapban, ízléssel válogatom őket, s minthogy minimálisan sminkelem magam, így azt sem kell vennem minden hónapban.
2017. okt. 30. 21:34
 16/38 anonim ***** válasza:
66%
Plusz ha havi átlagra vagy kíváncsi, akkor tessék elosztani 12-vel a kabát meg csizma árát.
2017. okt. 30. 21:35
 17/38 anonim válasza:
88%
30-60 ezret elszarx havonta magadra? Emberek, hol éltek ti? Két nő testvérem van, igényesek, ápoltak, de a töredékét költik el a 30 ezernek havonta ruhákra, szépségápolási szerekre. Agyfütyit is kapnék, ha a leendő barátnőm ennyit vagy még többet költene ilyesmire. Elvi kérdés miatt, nem pénz.
2017. okt. 30. 21:38
 18/38 anonim válasza:
18%

#2-es vagyok. Szerintem ez a 50-70 ezer ez alap.

En eltartottam a baratnomet. Elment kormoshoz elbol 10 ezer. Egy kabat egy nadrag egy cipo ott volt 50 ezer. Aztan a sminkek, vett ruzst 8 ezer, meg azt a akarmit, alapozo vagy mi, az is lehetett vagy 6-7 ezer.

Plusz meg par dolog, szoval tobb is osszejott...bar ez nem minden honapban volt.

En szerintem egy nonek megkell adni amire vagyik. Es a penz nem allhatja utjat ennek.

Megjegyzedno: o olcso sz/\rokat akart venni, kivolt akadva, hogy ezt ne ez draga ez inkabb nem kell, en eroskodtem, vedd le, kifizetem.

Nem dolgozom.

A kerdezo is jol irja, kabat meg cipo, hogy ki is tartson jo minosegut kell venni. Az meg nem olcso. De muszaly ha az ember nem akar telen megfagyni. Vagy ha mar elavult divatjamult.

Most epp meglepemagam egy note 8-al. Megtehetem....minek gyujtsem, sirba nem viszem.

2017. okt. 30. 21:43
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Szépséget ápolni csak az tud akinek van, de az nem kerül azért havi 50 ezerbe.
2017. okt. 30. 21:46
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

Szóval akkor te egy kitartott agyonvakolt plázap..csát akarsz magadnak.

Tudod, hiába a vakolat, ha belül sötét, mint az éjszaka, és ha lekerül a 10 kg vakolat, akkor meg sírva rohansz haza.

Ja, és mellékesen, a marketingesek pont ezt használják ki, hogy vedd meg a minél drágábbat, mert azt fogod hinni, hogy az jó, hogy az milyen menő, hogy az tartós. A francokat.

Egy nő nem lesz attól szép és értékes, hogy egy mázsa szépségápolási MŰ vackot magára pakol.

Aztán 10 év múlva meg nem tudja, hogy a különböző allergiás tünetek miért alakulnak ki nála.

2017. okt. 30. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!