Hát tudom hogy nem tehetsz róla meg genetika meg minden. De az emberek ilyenek hogy erről beszélni fognak. engem is zavarna. en azt mondom vagy kérd meg anyukád vagy kozmetikus hogy gyantázza le neked. nekünk régen volt egy lány akinek szőrös volt a hasa és mindig röhögtek rajta a háta mögött. PErsze ha nem zavar hogy mit gondol más akkor nyugodtan hagyd meg hiszen emberek vagyunk :D engem pl zavar már ha a karomon is van egy kis szőr. de ha gyantázod akkor kb szerintem egy 2-3 hétig nem nő vissza. a borotvától már kb 4 nap után látzsik ujra. bár nekem a gyantától mindig begyullad a bőröm szóval én csak borotvát használok
2017. okt. 30. 00:11
2/7 anonim válasza:
Nekem is picit szőrős a hasam és a hátam alsó része. hasamon gyantázom és szőkítem. A hátamat úgy oldom meg hogy barátomat megtanítottam gyantázni és ő segít benne XD Szerencsére így is elfogad és nem zavarja :)
a pénz amegoldás nekem az orrom rontotta el az arcom mit tettem? nem fogadtam el hanem megműtettem
kb 100 ezer a has meg a hát ezen az oldalon
2017. okt. 30. 02:25
4/7 anonim válasza:
Gyanta. Gyorsan megy és elég soká tart. A hátadon szerintem nem is fáj, mert ott kevés idegvégződés van. De a hasadon is ki lehet bírni. Utána teljesen sima lesz.
2017. okt. 30. 05:55
5/7 anonim válasza:
Lányoknál a szőrös has és hát, már hormon probléma jele is lehet, szóval egy orvossal megnézethetnéd, hogy nincs-e ilyen gond.
2017. okt. 30. 09:11
6/7 anonim válasza:
Én ismerek egy alig 10 éves kislányt, neki még a tarkója és a karja is ilyen sűrű, fekete szőrzetű, már egy pár éve az anyukája borotválja neki, mert csúfolják érte az osztályban. Neki nem hormonális, csak rossz genetika. :/
Nekem az epilátor vált be a hasamon. Ahol nem érem el, oda jó a szőrtelenítő krém is. A karomról (lehet furcsán hangzik) szimplán leperzselem, nagyon lassan nő vissza utána.
Ha napozol/szolizol, barnul a bőröd, halványodnak a szálak.
2017. okt. 30. 10:06
7/7 anonim válasza:
Nekem teljesen szőrös a hátam.Fekete és kb 2 centis szőrszálak. Nyáron leborotválom,ilyenkor hagyom, esetleg alkalmanként szedem le. A hasam dettó. 18l.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!