Mit érdemes tudni a fülpiercingről? (Többi lent)
Nem tudom, hogy ennek a fajtának mi a neve (azt hiszem upper love), de ugye van a sima fülbevaló. És én a jobb fülbevalóm fölé szeretnék még kettőt. (Nem a porcba). Lövetni szeretném. Az a kérdés, hogy kinek mennyire fájt, vagy ilyesmi. Nekem eddig azt mondták, hogy nem fáj, csak utána egy kicsit éget. Ja meg hogy kb. mennyibe kerül megcsináltatni?
Itt egy link, hogy milyen lenne:
Előre is köszi!
Nekem pont ugyanígy 2 fülbevalóm van az "eredeti" felett, csak a bal fülemben.
Mivel nem porcban van, én is lövettem. Nyilván megérzed, de én nem nevezném fájdalomnak.Utána sem volt különösebb gondom vele. Bár miutàn a harmadik lyukat megcsinálták rájöttem, hogy picit beljebb van mint a többi, ezért kivettem hogy aztán később újra lehessen lövetni. Az az egy kicsit kellemetlen volt, amikor a frissen lőtt fülbevalómat vettem ki, de ilyen valószínűleg nem fog előfordulni veled. 4éve volt, de ha jól emlékszem 1000ft körül csinálták, nem egy nagy összeg szerintem ma sem a többi fülpiercinghez viszonyítva.
Csak bátorítani tudlak, hidd el, nem fogod megbánni! A mai napig imádom és jelenleg egy industrial felé hajlom nagyon.
Ha esetleg felmerülne még bàrmi kérdésed, ne tartsd magadban.
Köszi! Én nagyon szeretnék, csak a szüleim szerint még korai.. bár nem csodálom hogy 13 évesen ezt mondják. Ja a másik meg hogy
elfogadják-e a suliban.. De régebben volt egy osztálytársam, neki is volt piercingje. Sőt ez még tavaly volt.
Kb pont veled egykorú lehettem amikor megcsináltattam. (Àltalános suli 6.ban) Valamilyen szinten meg lehet érteni, hogy a szüleid korainak tartják, de próbàlj olyakat mondani, hogy lényegében csak +2 fülbevaló. Nem is porcba csinálják, tehát a gyógyulási ideje sem hosszú.
Ami pedig a sulit illeti, én egyhàzi iskolába jártam és ott sem lett belőle különösebben nagy bajom. Pàr tanàr jegyezte csak meg, hogy nem kéne, de nem különösebben érdekelt. Sőt, ha pl valami iskolai ünnepség van, ahol lehet nem nézik jó szemmel, akkor a hajaddal el is tudod takarni, meg ha màr begyógyult rendesen, ki is veheted arra a pàr óràra.
Soha ne lövesd, mindig szúrasd. Első számú szabály. :D
Nekem is van/volt ilyen mindkét oldalt (most épp benőtt a felső 2 -.-"), plusz még 3-3 helix is. Hát a fülbevaló számomra sokkal rosszabb, folyton begyullad, nehezen gyógyul. De nem adom fel, csak azért se. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!