Acélbetétes bakancs színesen?
Abszolút csak metált hallgatok,nem vonz se a diszkó se a tektonik stb., de az öltözködésemre ez nem hat ki. Csőnadrágot hordok belerínával vagy tornacipővel,színes pólókkal. Szóval abszolút átlag. Viszont szeretnék beújítani egy acélbetétes bakancsra. Nem egy sima feketére gondoltam,hanem amibe van még valamilyen szín,a Steelnek vannak is ilyen bakancsai. Csak az a kérdés hogy nem hatna-e gagyin a feliratos,mesefigurás színes pólóimmal? Esetleg hogyan tudnám kicsit rockosabbá tenni még? Mert a bakancs már régi álmom,de teljesen feketébe nemtudnék járni...
16/L
o.O :D Am miért nem öltözködsz úgy, amilyen a zenei stílusod?
Sztem nagyon furcsán nézni ki...
Mesefigurás felső
Csőnadrág
Bakancs o.O
Akkor ne acélbetétest hanem sima Martenst vegyél.
Amennyiben a színes nem harsány pinket, cirtomsárgát takar, akkor okés is lehet. Barnákat, szürkéket, sötét kékeket, sötét pirosakat, mély lilákat minden további nélkül, én se hordok mindig feketét. A mesefigurák bocsi de gázak.
Színes acélbetétes bakancsot általában punkok és drogosok/hippik (zöld) hordanak. Ha nem akaraod hogy a metálosok kinézzenek ez tuti ne.
ha rockosabbá akarod tenni, akkor miért nem az öltözködésedet teszed azzá?
Sztem tök hülyén néz ki mesefigurás póló és bakancs -_-"
nagyon gáz!
ha metált hallgatsz, mért nem néézel ki úgy?
és ki mondta, hogy a rokcerek csak feketében járnak? Nem ű !láttálmég málha táskát? Az hol fekete? És az oly népszerú bordó baknacs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!