Miért van az, hogy a magyar férfiak 30 éves korukra megcsúnyulnak?
Figyelt kérdés
Sehol nem öregednek ilyen gyorsan a férfiak mint nàlunk :/
24 évesen max. 16-nak néznek,hàny éves pasival kéne összejönnöm,18? :D
2017. okt. 21. 19:13
11/19 anonim válasza:
Azért mert a legtöbbjük fizikai leterhelés vagy stressz miatt alakul ki a gyorsabb öregedés.
De vannak akik ápolnak, mint a nők. Pl arc kezelés, így sokkal fiatalosabbnak néz ki.
13/19 anonim válasza:
ajánlom figyelmedbe akkor a szőrőstalpú románokat, ők biztos ínyedre lesznek.
14/19 anonim válasza:
Azt elmondanám hogy egy férfi 30 éves kora környékén van élete csúcsán ugyan úgy mint a nők is.Nem értem a kérdésed mert ez eléggé rosszul esik.Jó lenne ha átgondolnád az emberekkel való kapcsolataid még most amíg nem késő.Sok sikert xD
15/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz.Példaként ott van ByeAlex is aki számomra régebben nem tetszett most pedig 30 valamennyi évesen szerintem élete legjobb korszakában lehet, nagyon jól néz ki.
16/19 anonim válasza:
Jajj, te az a tipikus "40 évesen haljon meg mindenki, mert akkor már túl öreg" gondolkodású csaj vagy.
17/19 anonim válasza:
30 éves korukra?:D
A roma nem magyar még ha ezt is szajkózzák:D
18/19 anonim válasza:
30 évesen? Szerintem akkor néznek ki a legjobban. :) Azért kíváncsi vagyok, az ország melyik részén élsz.
19/19 mikeXxX válasza:
Te vagy randa 😊 ! Én 10 évet simán tagadhatok és bármennyire hihetelen zacskó sem kell a fejemre 😊 ! 38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!