Lehet, hogy fura kérdés, de hogyan legyen jó illata (egyáltalán legyen valami illata) a dolgaimnak? Több lent)
Kicsit hülyén hangzik a kérdés, tudom, de kifejtem :D
Tehát fiatal lány vagyok, semmi különös nincs rajtam, igényesen öltözködöm, igényesek a cuccaim, szeretem a rendet, a tisztaságot (szerintem átlagon felül, pl. a táskámat napi szinten kirázom, kirakom friss levegőre, hogy szellőzzön, telómat elég gyakran letörlöm kézfertőtlenítővel, hajkeféből kb. mindennap kiszedem a hajszálakat stb., apróságok)
Viszont észrevettem, hogy a cuccaimnak, például, amiket a sulis táskámban hordok, semmi jó illata nincsen.
Ez nem egyenlő azzal, hogy kellemetlen szaga lenne, nem. Egyszerűen semmi szaguk nincs, max a materiának az illata érzőik (pl. egy textil zsepitartónak a "textil" szaga).
Más lányoktól ha pl. kérek kölcsön egy füzetet vagy zsepit, mindig van egy minimális, olyan jóleső illata, de az én cuccaimnak semmi :D
Nem hasznáok amúgy parfümöt, de hát nem hiszem, hogy az ő cuccaiknak attól lenne jó illata, vagy de? Ha az ember befújja magát, minden cucca átveszi azt az illatot?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Az én cuccaimnak a parfümtől van jó illatuk. Persze nekem nem tűnik fel annyira, csak néha megérzem pl a kabátomon, hogy finom parfüm illatú lett.
Szóval szerintem vagy kimosták a táskájukat (és az öblítőnek van jó illata). Vagy használják is és mindig magukkal hordják a parfümöt a táskában, és attól :)
En illatos szappanokat tartok a szekrenyemben a ruhak kozt es ettol mindennek fini illata van, (meg ha regebben volt kimosva es mar elillant volna az oblito illata), talan taskaban is mukodik ez a trukk.
Parfumot most nem hasznalok, mert az eros illatok mostanaban zavarnak, de emlekszem, mikor gyakran hordtam magammal parfumot a taskamban, akkor mindig jo illatuak voltak a nem ruhanemu cuccaim is. Biztos kiszivarog azert az uvegbol valamennyire.
Mindenkinek van egy "illata", megfigyelheted, hogy ha mész egy barátnődhöz, a lakásuknak van egy jellegzetes illata. Én minden lakást, ahol sokat jártam asszociálni tudtam egy jellegzetes illattal. És ugyanúgy a lakásban élők is viselik ezt az illatot, ez lehet a mosószer, légfrissítő, virágok, bútorok, ételek, teák, stb.
Viszont a sajátod te nem érzed. Megszoktad, abban élsz, abban nőttél fel. Szóval szerintem a te dolgaidnak is van jellegzetes illata, csupán te nem érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!