Utálom a szőke hajam, mit tegyek?
Szerintem ne aggódj annyira, sok szép lány van és nem attól szépek, hogy nem szőke a hajuk :D De beszínezni/befesteni be lehet, legalább kipróbálod és el tudod dönteni, hogy tényleg jobban tetszik-e úgy. Kipróbálhatod a hennát, abból is van barna, és teljesen természetes, nem roncsolja a hajat: https://www.youtube.com/watch?v=aFMuaZ3mHJA
Nézz utána ha érdekel, általában 100% növényi eredetű, nincs benne semmi vegyszer vagy hasonló.
Amúgy hidd el, hogy rengeteget változhat még a véleményed, és lehet, hogy később majd tetszeni fog a szőke hajad és a kék szemed. Én régebben mindig kék vagy zöld szemet akartam, és mostanra már tetszik, hogy barna. Pedig biztosan nagyon szívesen cseréltem volna veled egy időben :D Még a hajamat is befestettem szőkére egyszer, de aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem illik hozzám, olyan volt, mintha nem is én lettem volna úgyhogy kb. egy hétig bírtam. De azért azt mondom, hogy az ilyen kísérletezéssel nincs baj, még ha a végén vissza is térsz az eredetihez.
Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életben!
Amúgy a kérdésre válaszolva, én is színező sampont javasolnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!