Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szőrtelenítsem le a...

Hogyan szőrtelenítsem le a szeméremtestem?

Figyelt kérdés
Hali! 7.-es vagyok es nem sokara megyunk taborba es mivel zuhanyozni fogunk ezert le kellene szedni a szort a puncimrol. A cukorgyantan gondolkodtam, meg a borotvan, mert anyunak nem kellene megtudnia, de a szortelenito kremnek meg szaga van szval ja.
2017. okt. 13. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem az se ciki, ha úgy hagyod az egészet.
2017. okt. 13. 20:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Borotva a legegyszerubb.
2017. okt. 13. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Borotváld le.
2017. okt. 14. 10:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, attól,hogy táborba mész,nem kell még másokkal együtt tusolnod,senki sem fogja látni a puncidat :)

Amúgy én is a borotvát ajánlom,mert a krémmel is és a gyantával is megsértheted magad súlyosabban,mint a max pici vágás a borotvával. A lényeg,ha mégis borotválkoznál figyelj arra,hogy lassan csináld,amikor senki nem zavar,hogy biztosan ne vágd meg magad.

2017. okt. 14. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Olyan furdo van ott, hogy 2 fulke van egymas mellett. Es ha akkor jon meg akkor azzal nem tudok mit csinalni ugye? :(
2017. okt. 16. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem,de nem is kell. Egyszerűen válaszd azt,hogy te tusolsz elsőre vagy utolsóra.
2017. okt. 16. 22:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem csinalok vele semmit, de ha megis akkor borotva. Elvileg lesz egy benti medence is és a lábam nem borotválom, viszont a bikinivonalnál nagyon látszik a szőr. Az nagyon borzalmasan fog kinézni ha csak a bikinivonalat borotválom le???
2017. okt. 20. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem,nem fog borzalmasan kinézni,ha ügyi vagy nem fog feltűnni sem. Arra viszont figyelj,ha a fürdőruha világos színű,azon átüthet a szőr színe.
2017. okt. 20. 23:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan borotváld le, csak ne felejtsd el nap 2x bekenni niveával.
2017. okt. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!