Hogyan lehetne ilyen szép szemöldököm? (kép)
Figyelt kérdés
Most ilyen a szemöldököm:
Bocsi,a rossz minőségért:S
És ilyet szeretnék:
Ilyen szép íveset,csak sajnos nekem rövidebb is,és ritkább.Hogyan álljak neki itthon?
2010. máj. 29. 10:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne te szedd ki nehogy elrontsd, menj el kozmetikushoz, ő szépen kiszedi neked olyanra amilyenre akarod.
2/5 anonim válasza:
ott ahol felfelé ível szedd alul, ahol pedig lejjebb van a képen, ott felül kell szedni, és levágod a tetejét 'egyenesen' ollóval. meg is rajzolhatod magadnak előtte, és a vonal mentén haladj.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is menj kozmetikushoz, ő nem fog hibázni, és pár 100ft-ot kér, max 500-at.Egyszer kiszedni és utána tudod igazítani.De ha ragaszkodsz a házi művelethez, akkor 2. jól írta, de szerintem az ollót hanyagold.
4/5 anonim válasza:
neki azért olyan határozott mert ki van festve neki.. te is kifestheted barna szemhélypúderrel vagy szemceruzával és akkor ilyen lesz
5/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem válaszolok, de én is ilyesmit, ilyen íveset szeretnék ... Kozmetikusnak majd megmondom, hogy így szeretném, de a tetejét tényleg ollóval kell levágni ?? Mert az enyém olyan hosszú és ilyen szép rövidet szeretnék.. erre kíváncsi lennék :D .. meg az én szemöldököm eléggé dús és még a hajszínemnél is sötétebb és eléggé nem tetszik :S
Bocsika mégegyszer a kérdezőtől. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!