13 évesen ennyi sminket megengedhetek magamnak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,nem használok sok sminket (szerintem)
Suliba általában egyáltalán nem sminkelem magam,de ha mégis akkor is csak max.szempillaspirál,kis korrektor,egyszerű szájfény és néha a szemöldökömet kicsit kijavítom.De ez csak ha valami fellépés vagy akármi van.
Alapozót nem használok,bár elég pattanásos bőröm van,de ez a tinikor velejárója szóval nem igazán szégyenlem :)
2017. okt. 11. 16:29
3/8 anonim válasza:
Túlparázod. Ez a te arcod, ne érdekeljen mások véleménye. Nem leszel attól se több, se kevesebb emberileg, hogy mennyi sminket hordasz magadon.
4/8 anonim válasza:
En a te korosztalyodban lattam mar durvabbat is. Ezzel nincs semmi baj, ez szinte semmi
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Várom a továbbiakat!^^
2017. okt. 11. 19:55
6/8 anonim válasza:
Anyám mennyire más világ van, mióta én 13 éves voltam, pedig csak 10 éve volt. :O
Tényleg nem sok, és nem is feltűnő, szerintem nyugodtan megengedhetsz ennyit. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Hát az biztos,hogy változik a világ^^
Köszi
2017. okt. 13. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!