Alacsony lánynak cosplay?
A tavaszi MondoConra szeretnék cosplayben menni. Viszonylag alacsony, teltebb alkatú lány vagyok, hátközépig érő hajjal, amatőr cosplayes. Ezeket nézve tudnátok tanácsot adni?
Mindenképpen készíteni szeretném, nem pedig készen venni.
Örülök, ha valaki figyel az ilyesmire, hogy én mennyi alacsony, kifejezetten kövér lányt láttam magas, vékony, férfias karaktereket cosplayelni, borzalmas :D
Sok lehetőséged van, s fura nekem a kérdésed, hiszen úgy gondolom, az ember valamelyik kedvencének öltözik, olyannak, akire akár hasonlít is, de azt se tudja, mi az, nem...
S nem tudom, mennyire vagy ügyes, milyen anyagaid vannak, az OK, hogy nem a legbonyolultabb, páncélos, hatalmas szárnyú valamiket akarod (a kicsi tollas szárny is törik tömegben, mint a fene, plusz azt szinte garantáltan venni kell).
Nézz körül a neked tetsző karakterek körül, amelyiket nem zárja ki a testalkatod s nem túl nagy meló megcsinálni. Így a semmiből nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!