Közepes vagy már nagy mellméretnek számít?
Mell alatt: 74cm
Mellbőség: 94cm
Kalkulátor szerint ez 75D-E, illetve melltartóból is simán kell ekkora.
Meg voltam győződve, hogy ez már nagynak számít, de itt az oldalon sokan írták, hogy ez még nem nagy, ez olyan közepes (kép alapján mármint)
Hát ez az, hogy sokan azt hiszik hogy a D/E már baromi nagy (és a B az átlagos...). Miközben az igazán nagy az kb G/H, csak vannak akik szerint D-nél nagyobb nincs.
Szerintem ez már az átlag felett van. Hogy látványra milyen, az függ a testalkatodtól (pl ha keskenyebb a csípőd, akkor nagyobbnak tűnik), öltözködésedtől, korodtól is.
Nekem F/G, és nem feltűnően nagy, csak ha passzosan öltözök fel.
Milyen kép alapján?
Egyébként így nem tűnik kicsinek.
Szubjektív is, hogy ki mit nevez nagynak. Nekem a C is nagy. B/C melltartót hordok s ijesztő lenne, ha még nagyobb lenne a mellem, jókora ez így is. Lehet, hogy a számok még nem jelentenek sokat, hisz testalkattól kezdve sokminden számít...
A D az már határozottan nagy. Tudom, hogy vannak sokkal-sokkal hatalmasabbak is, de az ritka.
A többi számot elnézve semmi extrém, de azért határozottan nagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!