Szerintetek lehet olyat csinálni, hogy egy fog helyére egy kisebb ilyen tüskét tegyenek?
Figyelt kérdés
Ehhez hasonlót:
Mondjuk én kivetetem valamelyik fogam, s annak helyébe egy ilyesfajta tüskét rakatok.
Lehetséges?
Troll és lebeszélő válaszok nem érdekelnek, mivel ez még nem biztos, csak érdekel, hogy lehet-e ilyet. De, ha igen, akkor se 100%, hogy megcsináltatom.
2017. okt. 3. 14:19
1/3 anonim válasza:
Lehet,fogorvos megcsinálja az aljzatot,ékszerész a tüskét bele
2/3 A kérdező kommentje:
Aha. Akkor jó, köszönöm :)
2017. okt. 3. 14:28
3/3 anonim válasza:
Lehet. Csak az a kérdés, hogy az implantátumot bírja-e a szervezeted. Nem mindenkinek marad bent.
Egyébként szerintem nehéz lesz olyan fogorvost találnod, aki a teljesen ép fogadat kihúzza azért, hogy beültessen egy implantátumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!