Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Leesett, felig visszanott...

Leesett, felig visszanott koromre lehet gelt rakni?

Figyelt kérdés

Racsaptam az auto ajtojat az egyik kormomre ugy 2 honappal ezelott. Belilult, le is dobta felig, a vegen van meg egy kicsi darab (alulrol, ahogy levallott, levagtam). Kb felig visszanott az uj korom, kb fel centi koromagy csupasz, legfelul pedig van meg egy kis elhalt korom, amit le kellene toljon az uj korom.

Lehet erre gelt rakni? Nagyon csunyan nez ki, sebtapaszt kell ratennem, hogy ne latszodjon :(

2017. okt. 2. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem raknék rá gel lakkot, inkább a sebtapasz, elvileg lehet leoldható építő zselével építeni rá, de inkább ne kockáztass. Ha begyullad hogyan szeded le? Se lereszelni, se oldószerrel leszedni nem jó ötlet.
2017. okt. 2. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Csak egészséges körömre szabad. A gyógyulást is lassítaná, meg lehet, hogy még további problémákat is okozna.
2017. okt. 2. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Bár nem látom milyen állapotban van, én megvárnám, amíg lenő, és egészséges lesz. Normális körmös nem is vállalna el így (nem véletlenül), ha meg magadnak akarod, akkor még nagyobb bajt csinálhatsz. Nem akarlak rémisztgetni, de hallottam nagyon csúnya esetekről. Várd csak meg, amíg lenő.
2017. okt. 2. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Gel lakkot nem is tudnál rá rakni, mert ocsmány lenne, a gel lakk a kinézetét tekintve, olyan mint a körömlakk, egy félig letört köröm, mondjuk szép sötét színben igazán szép lehet. Építeni lehet a körmödre, de szerintem inkább várj míg lenő.
2017. okt. 2. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Lehet rá tenni, így még védve is van a további sérüléstől. Viszont kizárólag rövid körmöt ajánlott, és jobb lenne porcelánból, hogy a sérült részt ne égesse a zselé kötés közben.

A körömprotézis eléggé gyakori dolog, persze nyilván aki nem ért hozzá, az inkább lebeszél.

A ragtapaszozás ilyenkor pont nem jómert dunsztolódjat alatta, ami tényleg gyulladáshoz vezethet.

2017. okt. 2. 18:40
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Mellesleg a kérdező gélt (zselét) írt, nem géllakkot...
2017. okt. 2. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Az egyetlen valódi szakmai tanácsot lepontozzátok nullára...gratulálok, ügyesek vagytok.
2017. okt. 2. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:

5: Nem adtál szakmai tanácsot.

Normális körmös, csak ép körömre dolgozik.

2017. okt. 3. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
30%
"Szakmai tanács" xddd Na az ilyen "szakemberektől" óvjon az isten...
2017. okt. 3. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

A nornális körmös felismeri, hogy adott esetben mi a legmegfelelőbb. Itt pl a körömprotézis lenne.

Nektek meg nem ártana továbbképzés, akkor tudnátok, hogy ebben az esetben nyugodtan mehet rá porcelán.

Nem gyulladt, nem gennyes, semmi nem zárja ki az építést.

2017. okt. 3. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!