Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen parfümöt ajánlanátok...

Milyen parfümöt ajánlanátok nyárra?

Figyelt kérdés

Kifogytam minden illatból, így a napokban szeretnék parfümöt venni. Tudnátok ajánlani valami nagyon finom, kellemes illatot, hogy ne kelljen végigszaglásznom száz parfümöt? Szívesen váltanék valami új illatra.

Eddig amiket használtam:

Gucci II

Nina Ricci - Nina

Ed Hardy Women - Christian Audigier

2010. máj. 28. 08:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen árban keresel? És milyen illatokat kedvelsz? Virágos, édes, citrus, fűszeres? Hogyhogy nem a megszokott illatokat választod? Ezt csak azért kérdeztem, mert olyan nehéz eltalálni parfümben a saját egyéniségednek megfelelőt.. Én nem tudnék váltani a kedvencemről. ha más illat van rajtam, akkor nem is érzem jól magam.
2010. máj. 28. 08:54
 2/4 A kérdező kommentje:
A felsorolt hármat használtam felváltva, de idén szeretnék valami újat kipróbálni. Friss virágos vagy gyümölcsös, fiatalos, nyári illatot szeretnék. Azért gondoltam, ha valaki tudna valami újdonsággal szolgálni, nem kéne annyit végigszaglásznom. Árban pedig olyan 15 ezerig gondoltam.
2010. máj. 28. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nemrég vettem nyarra DKNY Red deliciuos ( a piros almas) parfumot. Szuper, sajnalom, elotte nem ismertem, tokéletes nyarra ( is)
2010. máj. 28. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is használom/használtam ezeket az illatokat, hasonló lehet az ízlésünk :).

Én ezeket ajánlom:

DKNY: Red Delicious vagy Be Delicious

Kenzo: Le monde est beau

Mochino: Happy Fizz

Illetve az Escadanak szoktak lenni jó kis nyári illatai, általában minden évben kijön valami új.

2010. máj. 28. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!