Más is érezte magát csúnyának?
Figyelt kérdés
Szüleim szerint modellnek is mehetnék( bár kb mindenkinek ezt mondják a szülei), barátaim bíztatnak, hogy szép vagyok. Mégis ha belenézek a tükörbe kevés alakom van, hogy jónak érzem magam. Egyszerűen csúnyának érzem magam, régebben sokat szekáltak a sűrű fekete szemöldököm miatt is. Próbálom elfogadni magam több-kevés sikerrel.
16/L
2017. szept. 26. 12:51
1/6 anonim válasza:
Szia! Ezt nem lehet kép nelkul megmondani, hogy milyen vagy 🤔🙄 a kerdesre valaszolva, biztos erezte magat mas is csunyanak...
2/6 anonim válasza:
Én nagyon ronda vagyok, ha ez segít rajtad valamit.
3/6 anonim válasza:
Persze, mindenki érezte magát már csúnyának szerintem.
Nálam nagyon változó, otthonról elindulok, néha még meg is dicsérem magam, hogy aznap tök jól nézek ki, aztán beérek a suliba, és legszívesebben zsákot húznék a fejemre. :D
Fényképen is hülyébben nézek ki, mint tükörben, és a testalkatomat is máshogy látom minden tükörben.
Szóval ez elég relatív.
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó én is sokszor pont ugyan úgy érzem magam.
2017. szept. 26. 15:19
5/6 anonim válasza:
Pedig biztos hogy nem vagytok csúnyák, főleg ilyen fiatalon. Csak szeretnétek tetszeni a fiúknak, ami persze teljesen normális, ezért kritikusabban nézitek magatokat :)
6/6 Metionin válasza:
Igen, az iskolában sokat csúfoltak hogy csúnya vagyok és hát otthon sem mutogattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!