Nők! Nálatok divat a viber vagy a whatsapp? Használjátok egyáltalán, vagy van? Kort is írjatok
A whatsappot használom, mellette a viber felesleges.
29/N
Szerintem ez nem divat kérdése, azt pedig végképp nem értem, hogy ez miért ebbe a kategóriába való :)
Én használom mindet, a messengert is mert minden ismerősöm mást és mást használ, így megvan, hogy kivel hol beszélgetek. Ugyanakkor nekem a whatsapp a kedvencem, szerintem ez a legjobb csevegős alkalmazás, a messengerrel is elvagyok, de a vibert például egyáltalán nem szeretem. A vibert ezért ritkán használom, de egy-két emberrel itt tartom a kapcsolatot, úgyhogy muszáj.
én nem használom és nem is használtam soha egyiket se, nincs rá szükségem. skype-om sincs, bár már használtam, és elképzelhető, hogy egyszer újratelepítem (állásinterjúk miatt pld.). a messengert használom, bár nem szeretem. én azok közé tartozom, akik visszasírják az MSN-t... :)
24/N
Én egyiket sem használom.
27
Vibert rendszeresen használom.
27N
Egyiket sem használom, nem is fogom.
19 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!