Szerintetek is gyönyörű ez a kép Kimről?
2017. szept. 17. 13:11
2/10 anonim válasza:
Ennyi smink és utómunka után bárkiből szépet lehet varázsolni.
3/10 anonim válasza:
nekem nem tetszik, a barna bőréhez nem illik ez a haj, természetellenes hatást kelt. alapjából sem tartom egy igazán szép nőnek (nekem a természetesebb szebb), de vannak ettől jobb képei is.
5/10 anonim válasza:
Őszintén megvallva nekem nagyon de nagyon nem szimpatikus ez az egész Kardashian klán.ennyi plasztika után meg jo h szep nézd meg egy régi kepet és akkor rájössz h mind az amit te látsz csak álca.egyedul abból a családból Kendell az akire tenyleg azt mondom h szep.
6/10 anonim válasza:
Szerintem szép arca van Kimnek, de ez a Gandalf-paróka eléggé hazavágja. Túl mű, természetellenes, mesterkélt.
8/10 anonim válasza:
szerintem nem. szerintem plasztika előtt nézett ki nagyon jól.
most már nem olyan nőies az arca. nagy kár, mert tényleg szép volt.
9/10 anonim válasza:
Beyoncé jobb nő :P
Amugy barna hajjal szebb.
10/10 anonim válasza:
Egy műnő, kirakatba jó, de smink nélkül vajon hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!