Bayern26 kérdése:
Szerintetek hasonlít Palvin Barbi és Thylane Blondeau?
Figyelt kérdés
Mindenhol ezt olvasom ,hogy nagyon hasonlitanak,de szerintem meg annyira nem ..szerintettek?
2017. szept. 15. 09:28
1/7 anonim válasza:
Kicsit, de az ő esetükben ez a sminkesek dolga. A magam részéről nem tulajdonítok ezeknek nagy jelentősséget.
2/7 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy Palvin nagy drogos?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam ,de sztem nem is az
2017. szept. 15. 11:42
4/7 anonim válasza:
Nem feltűnően.
Barbi Natalia Vodianova-ra jobabn hasonlít:
Úgy néz ki, ez a típus az, amit az ügynökségek mostanában keresnek, ezért van sok egykaptafa modell
5/7 anonim válasza:
Szemük, szemöldökük, hajszínük egyezik. De a fejformájuk meg cseppet sem, ég és föd, tehát összességében szerintem nem hasonlítanak.
6/7 anonim válasza:
Max a smink miatt, de szerintem annyira nem.
Ennek sok köze nem volt a kérdéshez, de szerintem ez amúgy is triviális hogy mindenki drogozik a zene, film és divat iparban.
7/7 anonim válasza:
Szerintem hasonlitanak. Ki nem drogozik a modellel közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!