Szemüvegesek! Titeket nem zavarnak/irritálnak/bántanak a kamu szemüvegek?
Igazából nem érdekel, ha tetszik nekik, hordják. Csak vicces hogy én alig vártam hogy végre kontaktlencsém legyen :D
De ez most olyan hogy eredetileg szőke a hajam, alig vártam hogy befesthessem sötétre, miközben egy csomóan a sötét hajukat festik szőkére :D mindenki úgy hordja, ahogy neki jó. Amúgy ez még mindig jobb, mint amikor csúfolták a szemüvegeseket.
Nem izgat hogy ki mit hord . Szemüveges vagyok én konrkétan a közel 4 év alatt meg szoktam mondhatni hozzám nőtt . Amugy igen csomó jó keret van már . Sima szemüvegben a hipster stilusú ami jól áll , de napszemüvegben meg a tipikus amcsi katonai pilota stilus ami be jön és jól is áll .
Napközben vezetni sima átlátszó lencsével nem annyira jó nekem nagyon zavar a nap , de ha gyalog vagyok vagy épületben bent akkor csak is az átlászó lencse
Napszemüvegem is meg a sima is dioptriás bal -2,7 jobb -3,0
Azaz elég vacakul látok nélküle . Aki divstbol hordja engem nem izgat max 1 év és akkor más lesz a divat .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!