Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valóban olyan csúnya ez az alak?

Valóban olyan csúnya ez az alak?

Figyelt kérdés

Nemrégiben leoltottak, hogy ez valami szörnyű, kövér nő, aki vékonynak akarja láttani magát, aki így néz ki, biztos az álla is be van hízva, biztos dörzsölődnek azok a dorong combok járás közben, elfolyik a combja, ha leül, van vagy 70kg. (a modell valóban van 70kg....188cm-hez)

[link]

[link]

Valóban olyan vészes lenne?

2017. szept. 13. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az első képen nagyon szép, jó alakja van. A másodikon nekem kicsit már teltebbnek tűnik, annyira nem tetszik.
2017. szept. 13. 19:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha ez kövér én m ost megyek sírni, 69kg vagyok 178 centivel de még soha senki nem mondta hogy duci vagyok, mindenki szerint teljesen jó, átlagos alkatom van, olyan se nem sovány se nem kövér, kb hasonló a képen lévő lányéhoz.
2017. szept. 13. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezen a nőn van hús, hál isten. Nem egy gebe mondell. Teljesen normális, átlagos nő.
2017. szept. 13. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!