Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Wish rendelős oldalról,...

A Wish rendelős oldalról, kinek mi a tapasztalata? Tényleg jó?

Figyelt kérdés

2017. szept. 6. 18:49
 1/3 anonim válasza:
Lehet találni nagyon jó termékeket, de nem érdemes nagyobb összegben rendelni mert fizetned előre kell, és nem biztos hogy a rendelt termék meg is érkezik, vagy ha mégsem küldik akkor visszakapod a pénzed. Sok dolgot szoktam rendelni, de nem nagyobb értékben mint 2ezer forint mert sosem lehet tudni. Például rendeltem digitális karorakat, még tavaly, ki is fizettem de azóta sem érkeztek meg.
2017. szept. 6. 18:54
 2/3 anonim válasza:
100%
Nekem eddig 1 termék nem érkezett meg. Rengetegszer rendeltem, és minden rendben volt. Kedves első! Vissza tudod kérni a pénzt ha nem érkezik meg/vagy hibásan érkezik stb. Én is visszakértem és vissza is utalták. Írni kell az ügyfélszolgálatnak pénzvisszafizetés opcióban, és ennyi!
2017. szept. 7. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem eddig minden termékem megérkezett és vannak azért elég jó minőségű darabok. Napszemüvegből egy elég olcsó műanyag gagyinak tűnőt rendeltem azt is csak azért hogy ha megyek kirándulni, vagy munkahelyen külső részen kell dolgoznunk akkor legyen napszemüvegem és nem sajnáljam annyira ha tönkremegy. Ahhoz képest amit küldtek meglepődtem mert nagyon masszív műanyag kerete van, az üveg meg iszonyatosan jó minőségű, szépen szűri az UV sugarakat és nagyon kényelmesen látok benne. Maga a szemüveg viselése is kényelmes számomra. A csomagot meg hungarocell dobozban küldték így nulla sérülés volt rajta. Igaz hogy pontosan a küldési határidő napján érkezett meg, de meglepett hogy a postás házhoz hozta és nem értesítőt dobott a postaládába mint más termékeknél amik nagyobbak mint egy normál levél. Átvételnél alá is kellett írnom a papírt de nem kellett fizetnem. A postást kérdeztem is hogy hogy így van ez szerinte, ő nem tudott erre pontos választ adni miért így csinálják, mert ő is használja a wisht, és mondta hogy bent a posta épületében már szinte külön szekrényt biztosítanak csak a wish-es termékekre mert rengetegen vásárolnak és mondta hogy sok termék van amire csak értesítőt visznek ki a megrendelőnek és neki kell bemennie, még akár egy kis méretű csomag esetén is. Az én esetemben is megvolt lepődve hogy házhoz kellett hoznia, mert ők ezt felső utasításra csinálják, nem ők találják ki.

Amit még mondani akarok hogy nekem semmi gondom nincs az oldallal, igaz én csak apróságokat rendelek amit idehaza vagy nem kapni meg olyan egyszerűen vagy tényleg jóval olcsóbbak. Telefonra is úgy rendeltem fóliát negyed annyiért.

2017. szept. 9. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!