Srácok. Én vagyok az egyetlen vagy ti is megszoktátok hagyni a fanszőrt/hónaljszőrt? 18/F
Figyelt kérdés
Mindkettő egész hosszú, de őszintén nincs kedvem lenyírni. Férfiasnak találom.2017. aug. 28. 11:31
1/8 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen. Speciel én le szoktam tárolni kb havonta egyszer, de sok olyan haverom van, aki meghagyja.
3/8 anonim válasza:
nekem mindenhol natur igy szeretem
4/8 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen. Kb évente egyszer, ha már nagyon itt az ideje, vissza szoktam trimmelni a fanszőrt, de akkor sem csupaszra, az gusztustalan lenne szerintem...
a hónaljammal meg nem foglalkoztam sohasem
28F
5/8 anonim válasza:
Igaz en lány vagyok,de cak reménykedni tudok,hogy te vagy az egyetlen és utolsó ilyen srác.Pfujjj
6/8 anonim válasza:
akkor már legalább ketten vagyunk
7/8 anonim válasza:
Gimnáziumban még borotváltam a hónaljamat, most 22 évesen már nem. Évente max. egyszer-kétszer azért lenyírom rövidre. A farkammal ugyanez a helyzet, azzal a különvséggel, hogy azt gimiben se borotváltam. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!