Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyi sminket szerettek...

Fiúk, mennyi sminket szerettek a lányokon?

Figyelt kérdés

Mennyi az ami még belefér, nem változtatja meg a lányt.Ha van barátnőtök mennyit szokott sminkelni, az még belefér?

Ha tudtok konkrét dolgokat(alapozó,szempillaspirál,tus stb) megnevezni, és még elfogadható....?

2017. aug. 25. 14:39
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Vannak olyan lányok akik már nagyon túlzásba viszik pl 5 kence ficét magára nyom és az eredeti arcát eltakarja mert azthiszi hogy így szebb lesz, de szerintem nem. Pont hogy úgy szép a lány ha nem annyira festi ki magát, de azért az alapokat felrakhatja csak minimálisan.. Az ha a szempilla akkora már mint a szem meg az alapozó már rendes rétegekbe látszik az arcon a rúzs meg jó vastagon kenve na ez a plaza cica nemjön be egyáltalán. Én nem is szoktam nézni a sminket nem ez számít nekem. Minimálisan mehet de túlzásokba ne essünk :)
2017. aug. 25. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
7%

Izlésesen, persze olyan nő is van aki jobb ha az utcára sem megy nélküle mert egyszerüen csak a smink dob rajta azt is meglehet érteni, de nekem az olyan nők tetszenek akik smink nélkül is szépek de ezt a szépséget sminkel annyira tudják fokozni hogy megőrülök a látványtól.

F/42

2017. aug. 25. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Én mondjuk nő vagyok, de nekem párom azt mondta, hogy rúzson kívül bármit elvisel. De egyébként gyakran megkapom a "minek sminkeled ki magad?" kérdést. Ő a természetességet szereti. Nyilván egy vékony réteg alapozó, ízlésesen kitöltött szemöldök meg vékonyan kihúzott szem még nem zavarja. Ha éppen együtt megyünk valahova, akkor mindig nézi, hogy hogy sminkelek, szóval nagyjából már ért hozzá. :D Bár általában csak 5 perc alatt feldobok valami minimális sminket, vagy ha éppen csúnya bőr napom van, akkor kicsit több alapozót.

De egyébként nekem inkább olyan ismerőseim vannak, akik nem bírják a sok sminket. Például ha elmegyünk valahova csak néznek kiskutya szemekkel egy-egy leányzóra, akinek akkora műszempillája van, mint az arca.

Szóval szerintem az ízléses, alkalomhoz illő smink (tehát mondjuk nem kékre pingált szemhéjjal meg egyiptomi tusvonallal megy a kisboltba) tetszik nekik, csak ne vigye túlzásba, meg ne csináljon magának eljesen más arcot. Én nem is tudom néhány lány mit gondol, hogy nem veszi észre senki, hogy 10 réteg alapozó van rajta? Vagy hogy nyilván nem 20 centi hosszú meg 10 centi vastag a szemöldöke alapból? :)

2017. aug. 25. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
93%
van hogy egyáltalán nem sminkelek, van hogy egy keveset, van hogy durvábban. a barátomnak mindenhogy tetszem. smink nélkül is tetszem neki, amikor összejöttünk még nem sminkeltem. úgyis tetszem neki, ha felteszek egy kis szempillaspirált, szemöldökömet is megcsinálom, pirosító. van hogy a szememet is jobban kifestem, rúzst is használok, alapozót. mindegyik arcomat szereti.
2017. aug. 25. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:

"az ami még belefér, nem változtatja meg a lányt."

Szerintem ez egyszerűen látvány kérdése, nem lehet szabályt mondani így kép nélkül láthatatlanban arra, hogy mennyit szabad.

1. Van akinek jól áll valamennyivel több smink, van akinek kevésbé. Van aki csak alapozót használ, és/vagy nagyon lágy színeket és kontúrokat, mert az áll jól az arcához, van akinek a markánsabb színek illenek személyiségéhez/stílusához akár.

2. Függ attól is, hogy ízléses smink legyen, jól kiválasztott árnyalatokkal, ha erős a smink, de szép-ízlésesen néz ki, akkor talál a lány arcához, míg egy előnytelenebb smink kis mértékben is zavaró lehet.

2017. szept. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!