Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Férfi mellszőrzet vágása?

Férfi mellszőrzet vágása?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mellszőr illetve mellbimbó körüli szőrszálak problémát jelentenek nálam, nem tudom mit kezdhetnék vele. Erős és sűrű amit egy időben rövidre vágtam (és/vagy kihúztam ha olyan volt) de nagyon rövid idő alatt visszanőnek.

Egy bizonyos hossz után, már kimondottan kellemetlen és szúr (és/vagy átüt a pólón, ingen) ami borzalmasan zavar.

Folyamatos rövidre vágáson kívül, mivel lehetne még kordában tartani ezt a problémát?

Köszönöm előre is!

2017. aug. 24. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha téged zavar esetleg gyanta, sportolók szokták így szokták ha jól tudom . Mint nő azt mondom hogy férfias,főleg ha sötét színű.De nem vagyunk egyformák , biztos más nőnek nem jön be.
2017. aug. 24. 23:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Szokták szokták 😁bocs késő van már.
2017. aug. 24. 23:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyantázástól elvileg kopnia kéne a szőrzetnek, legalábbis az én kozmetikusom egyszer ezt mondta. Egyébként epilátorral már egészen apró szőrszálakat le lehet szedni! Nem tudom mennyire fáj, mennyire érzékeny nektek ez a terület, de egy próbát megérhet. Mivel gyökeresen tépi ki, gondolom attól is kophat.

Egyébként nekem sem jön be a borotvált/pucér mellkasszőr, de ha te így érzes jól magad akkor én ezeket ajánlom. :)

2017. aug. 25. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Én előszőr leborotváltam és mikor kinőtt pár milire elkezdtem epillálni.

Azóta hetente csinálom de nem csak a mellyemen tettem így hanem az egész testemen és eléggé türhető de egyátalán nem kopik ki, mindössze sérülnek a szőrtüszők és emiatt már nem fáj.

2017. aug. 25. 15:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, nem tudom kopik e. A kozmetikusom említette egyszer, most meg eszembe jutott.
2017. aug. 25. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, kifogom próbálni mindenképpen, hátha kevésbé szúrna/fájna folyamatosan az a terület a mindennapokban!
2017. aug. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!