Férfi mellszőrzet vágása?
Sziasztok!
Mellszőr illetve mellbimbó körüli szőrszálak problémát jelentenek nálam, nem tudom mit kezdhetnék vele. Erős és sűrű amit egy időben rövidre vágtam (és/vagy kihúztam ha olyan volt) de nagyon rövid idő alatt visszanőnek.
Egy bizonyos hossz után, már kimondottan kellemetlen és szúr (és/vagy átüt a pólón, ingen) ami borzalmasan zavar.
Folyamatos rövidre vágáson kívül, mivel lehetne még kordában tartani ezt a problémát?
Köszönöm előre is!
Gyantázástól elvileg kopnia kéne a szőrzetnek, legalábbis az én kozmetikusom egyszer ezt mondta. Egyébként epilátorral már egészen apró szőrszálakat le lehet szedni! Nem tudom mennyire fáj, mennyire érzékeny nektek ez a terület, de egy próbát megérhet. Mivel gyökeresen tépi ki, gondolom attól is kophat.
Egyébként nekem sem jön be a borotvált/pucér mellkasszőr, de ha te így érzes jól magad akkor én ezeket ajánlom. :)
Én előszőr leborotváltam és mikor kinőtt pár milire elkezdtem epillálni.
Azóta hetente csinálom de nem csak a mellyemen tettem így hanem az egész testemen és eléggé türhető de egyátalán nem kopik ki, mindössze sérülnek a szőrtüszők és emiatt már nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!