Szerintetek az jó ha ennyire sima az arcom?
Figyelt kérdés
Olyan jó szépségápolási termékeket használok, hogy ha még ki is vagyok festve, tiszta photoshop hatású az arcom, de smink nélkül se sok bőrhibám van. Meg is dicsérték, milyen szép, sima arcbőröm van. Pedig nem egy erős fedésű alapozót használok. Nem dicsekedni akartam ezzel.2017. aug. 24. 21:49
1/10 tyttöö válasza:
"Nem dicsekedni akartam ezzel." aha..
2/10 anonim válasza:
Igen, nagyon jó neked, de ezt miért kellett kiírni? :D
3/10 anonim válasza:
Neharagudj, de: MIT HASZNÁLSZ? :DDD
Egyébként nem, nem probléma, bár nem ertem miert lenne gond egy sima arc. 😂
4/10 A kérdező kommentje:
Mert volt olyan aki megemlítette, hogy miért photoshopppolom a képeimet, pedig soha nem szoktam ilyeneket csinálni. Amúgy koreai termékeket használok.
2017. aug. 24. 22:24
6/10 anonim válasza:
lol :)
És Kpopot hallgatsz :D :D :D
7/10 anonim válasza:
Es a terkemek markajanak neve?:D
9/10 anonim válasza:
Most tényleg nem tudod eldönteni, hogy jó-e ha erőfeszítés nélkül sima a bőröd?
Most vagy dicsekedni akarsz, vagy nagyon buta vagy. De mivel kiírtad, hogy nem dicsekvésnek szántad...
10/10 anonim válasza:
Nem értem miért kell még itt önbizalmat építened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!