Nagyon picik a melleim! Mit tegyek? Várjak még?
Figyelt kérdés
Már 12 éves vagyok, és még csak most kezdenek el nőni a melleim. Még nagyon picik. És ez nagyon idegesít mert a többi osztálytársamnak meg barátnőmnek már nagy. Van egy olyan osztálytársam akinek akkora melle van, hogy ha fut úgy lötyög mint egy kocsonya. Na akkora nem kéne, de azért nőhetne már.2010. máj. 25. 15:11
11/15 anonim válasza:
12 évesen ilyenen parázol?????xd még nőni fog sztem,am pl én a kicsi de formás mellű csajokat szeretem, ink a segg a lényeg xd bnőimnek se volt nagy mellük, anyám meg pl utálja a nagy mellét d kosaras neki...hát mit ne mondjak nekemse teccik a nagy melle xdddd
12/15 anonim válasza:
figyi, nekem 21 évesen 75A a mellem...nincs is semmi bajom vele...a barátomnak tetszik:)
13/15 anonim válasza:
Hát figyelj 15 éves vagyok most kezdtem középsulit:) nekem is vannak olyan oszt társaim akiknek nincs mellük. Általánosban 5. osztályos korunkban midig néztem a többi csajt hogy nekik már van mellük nekem pedig még nem volt semmi. 8ikban mindenki hatalmas mellekkel mászkált én meg semmivel:D tavaly volt a sulinkban 1 kislány semmi melle nem volt idén meg olyan ciciket növesztett hogy csak úgy lestem:O és nekem lassan 16 évesen alig vannak:D szal hidd el semmiről nem késtél le:D abban reménykedek hogy én is unokatesóm fajtája vagyok:)neki is 16 évesen kezdett nőni a melle és most 19 HATALMAS MELLEKET NÖVESZTETT :D tehát nyugi nem lesz itt semmi gond veled sem:D
14/15 anonim válasza:
"Várjak még?"
Ekkor azt hittem, hogy 20 elmúltál és még reménykedsz.
Erre látom, hogy még csak 12 éves vagy. Hallod ne viccelj, nekem 14 évesen lett már melltartónyi mellem. Nemhogy 12...Álmodni nem mertem volna melltartókról:)
Amúgy nem tudom, hogy hova akarsz te 12 évesen nagy melleket, szerintem még a sunád se szőrös
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket.
Sok mindenben igazatok van!
Csak szar belátni h még mellem sincs...
2010. máj. 27. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!