Barna szemem van de kéket szeretnék, meg lehet valahogy változtatni? Nem vagyok gazdag szóval többszázezres műtét nem lesz. Hogy változtassam? 15/f
A szemed színét nem bírod megváltoztatni.
Vannak színes kontaktlencsék, ha veszel egy kéket és berakod magadnak akkor kék lesz a szemed, DE nagyon felismerhető, ha valakinek színes kontaktlencséje van :)
A 2.válaszoló jól mondja. Szerintem, ha kék lenne a szemed akkor pont, hogy barnát szeretnél vagy zöldet. Lehet csak én látom így,de egyre több ember akar kék szemet csak azért, mert a legtöbbnek az tetszik vagy ritkaság.
Nekem zöldes barna szemem van, de nem tetszik, mert túl világos.A nagyon sötét barna vagy fekete szemek tetszenek a legjobban,de nem akarom megvaltoztatni olyanra, inkább elfogadom az eredetit.
Így vagy jó, ahogy vagy! :) Ilyen idősen mindenki szeretne a külsején változtatni, lányoknál klasszikus az akinek göndör haja van az egyeneset szeretne, akinek meg egyenes van, az göndört. Akik nagyon magasak azok mindent megtennének, hogy alacsonyabbak legyenek, a picikék meg alaposan megnyúlnának inkább. Ilyesmi ez nálad is, túl fogsz rajta lépni, simán el fogod fogadni magadat. Mellesleg a barna szem nagyon szép, barátságos, bizalmat gerjeszt másokban.
Üdv: Libra94
Te vagy az papi? Nyugi már dolgozunk rajta
Charlie és Johnny Firpo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!