Szerinted melyik szemszín a legszebb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 20:21
21/24 anonim válasza:
Szerintem a sötétkék,és a zöld a legszebb.:)A világoskék rideg,a barna átlagos..
22/24 anonim válasza:
Nekem zöld a szemem...és az is tetszik a legjobban.:D Fiúknál a kék meg a barna...lányoknál a barna azért nem tetszik annyira mert olyan átlagos..nagyon sok mindenkinek van barna szeme..
23/24 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek.A barna olyan átlagos. Bár vannak nagyon szép barna szemek is :) De szerintem ugyanigy lehet nézni a többi szem színt is.
24/24 anonim válasza:
Világosbarna, aminek a szélét enyhe szürkés csík veszi körbe :P csak mert nekem olyan van, és nekem nagyon tetszik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!