Magasnak vagy alacsonynak jobb lenni?
Én elég magas vagyok (176 cm) de van amikor úgy érzem hogy milyen jó lenne egy 10 cm-vel alacsonyabbnak lenni.
(pl:ha felszeretnék venni egy magassarkút)
Ti megvagytok elégedve a magasságotokkal?
Hány cm vagy?
163 vagyok. 4-5 centit nőhetnék még de nemhiszem, hogy fogok már :D Egy 10 centis magassarkúval pont jó vagyok :D
18/L
160 vagyok és 15 éves.
valószínűleg még majd növök,de azt mondják aranyos,hogy ilyen pici vagyok :D
nem szeretnééék magas lenni,mert akkor lehet magasabb lennék,mint az a fiú,aki bejön nekem.
amm` meg magassarkúkkal nem vagyok nagy barátságba,csak alkalmanként veszek fel.
175 vagyok és táncs helyen a fiúk mindig azt mondják, végre egy magas csaj, akihez nem kell lehajolni :) Jó ilyen magasnak lenni, mert elegáns, és pár centis sarkot is felvehetek. Nem irigylem az alacsonyabbakat
18L
161 cm vagyok,és már nem hiszem hogy fogok nőni,de én szeretem hogy pici vagyok:)A testem is arányos,sok pasinak tetszem,sokan mondták már hogy aranyos vagyok,és az a srác,aki nekem tetszik,de egy égimeszelő,170 cm,így pont jó:)
Magassarkút is bátran felvehetek,ami még jobban nyújtja az alakom.
Még semmi hátrányom nem származott belőle,hogy ekkora vagyok(le is kopogom:),ellentétben a magas lányokkal,szerintem nekik több hátrányuk van,mint előnyük a magasságuk miatt,élő példa rá a barátnőm,aki még csak 15 éves,de már 180 cm körül van.
Alacsonynak lenni jó:)
16/L
151 12*L
Én nem szeretem hogy ekkora vagyok:(
én vagyok a legkisebb lány az osztályban és utálom.. mindenkire felfelé kell nézni xD
mondjuk magasnak se jó lenni mert pl a barátnőm járt az egyik osztálytárs fiúval és mikor megölelték egymást (nagyölelésnek hívták és igen gyakran csinálták..) akkor a csaj igy kb "keblére"ölelte a srácot de nagyon gáz volt xD
de azért jobb lenne már most pár centivel magasabbnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!