Ha már hámlik a tetoválásom, akkor gyógyul?
A kérdésedre nem tudom a választ..
De én megkérdezhetem,hogy fájt a tetoválás? 4 éve szeretnék a vállamra,és a lábfejemre.Már 4 éve meg van rajzolva a tetkóm,de mivel nem bírom a fájdalmat,így nem merek elmenni..Te frissen tetkós vagy...Fájt??
Igen kezd gyógyulni.2 hétig kell kenni bepanten krémmel és kb 2,5 hetesen lesz gyógyult.Ne kapard,tudom k.vára viszket de akkor sem szabad:)
Igen fáj..nem is kicsit..a csontos helyeken meg főképp.De ha valaki nagyon akar valami kibirja!:)
Igen...egyszer-kétszer jojózott a szemem,de ha nagyon szeretnéd,a vágy erősebb...:)A lábfejed necces lesz!Amúgy megéri!Hidd el!Nekem is sok évembe telt,hogy rávegyem magam,nem vagyok kapkodós fajta!:)
Köszönöm a másodiknak!
Én csak azért írok, ha esetleg más is olvassa. Én az elmúlt 1 hónapban csináltattam 2 tetoválást, az egyik
most 5 napos. Az első a fülembe lett tetoválva azt nyilván valóan nem lehetett fóliázni, csak simán kentem, lassan 2 hetes, és már gyógyultnak mondatható(alig hámlott, első éjszaka már rajta feküdtem és ez nem is fájt ahogy csinállták). Az új jövevény az egész jobb lapockámat betakarja, az elején nem fájt amikor elkezdte, utána ahogy gyulladt volt már a bőr a végén akkor már nagyon fájt, de fogcsikorgatva ki lehetett bírni. :) A tetkósom azt mondta, ott befóliázta, és mondta hogy este vegyem le alvás elött, mossam le a savót és a kijött felesleges festéket, és kenjem be. De ha éjjelre is befóliázza valaki akkor nem szabad alá a krémet! szóval én már éjjel úgy aludtam hogy bele bele ragadtam a takaróba, és mostmár 2 napja elég horror módon hámlok mint egy kígyó, de ennek így kell lenni. Szóval nem kell túlparázni. A fóliát azért teszik rá a szalonból jövet, hogy a város szennyezett levegője ne érje azt a friss sebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!